Zandvoort Flowers

Geel: Aladin, Destiny, Gold River, Tournisol, Dukaat, Moon River

Zandvoort Flowers is een familiebedrijf dat wordt gerund door de drie broers Rick, Rob en Sjors Gerichhausen. De kwekerij bestaat uit twee verschillende locaties, waar ook verschillende producten worden geteeld. In Huissen is de hoofdlocatie gevestigd, waar freesia's en calla's worden geteeld. Binnen het seizoen wordt de Amaryllis op de locatie te Gendt geteeld.

Zandvoort Flowers teelt jaarrond verschillende soorten gele freesia's! Een professioneel vast team onder leiding van Rob Gerichhausen draagt de zorg voor de juiste teelt en een gestroomlijnde verwerking, zodat er freesia's van de beste kwaliteit aangeboden kunnen worden. Zandvoort Flowers staat voor service, kwaliteit en ontzorgen en dit willen wij uitstralen met al onze producten.

Zandvoort Flowers heeft verschillende MPS-ECAS certificeringen, waaronder MPS-Quality, MPS-EthicalTradingInitiative en MPS-Gap. U bent dus verzekerd van een goede kwaliteit bloemen die onder goede omstandigheden voor mens en omgeving worden geproduceerd.

http://www.zandvoortflowers.com/